Využití internetu pro komunikaci občana s úřadem - Felcmanová, Jana (2006)
Aspekty, které ovlivňují tvorbu internetových prezentací a portálů s autorizovaným přístupem pro veřejnou správu. Teoretické poznatky jsou aplikovány na příkladu města Ostravy