Využití internetu pro komunikaci občana s úřadem - Felcmanová, Jana; Střížová, Vlasta, 1946-; Pavlíček, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Aspekty, které ovlivňují tvorbu internetových prezentací a portálů s autorizovaným přístupem pro veřejnou správu. Teoretické poznatky jsou aplikovány na příkladu města Ostravy
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: elektronická veřejná správa; prezentace informací; Ostrava-město (Česko : okres : 1960-); informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; electronic government; presentation of information; Ostrava-town District (Czechia : 1960-); master's theses