E-government v ČR a Estonsku - Konáš, Viktor (2006)
Pomocí zadaných kritérií srovnání ČR a Estonska z hlediska míry rozšíření e-governmentu, technologické vyspělosti, počtu a kvality poskytovaných elektronických služeb, vládní politiky a naplňování vizí. Vysvětlení základních pojmů a průzkum. Shrnutí jednotlivých poznatků a výsledky průzkumu