E-government v ČR a Estonsku - Konáš, Viktor; Doucek, Petr, 1960-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Pomocí zadaných kritérií srovnání ČR a Estonska z hlediska míry rozšíření e-governmentu, technologické vyspělosti, počtu a kvality poskytovaných elektronických služeb, vládní politiky a naplňování vizí. Vysvětlení základních pojmů a průzkum. Shrnutí jednotlivých poznatků a výsledky průzkumu
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: elektronická veřejná správa; elektronické služby; marketingový výzkum; Česko; Estonsko; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic government; electronic services; marketing research; Czechia; Estonia; bachelor's theses