Business Intelligence (datové sklady, datamining...) v komerčních organizacích - Reken, Jaroslav; Klas, Jan; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Zavedení a optimální používání datového skladu z pohledu uživatelů a aplikací, které tito uživatelé používají. Stručné představení datamining
Vedoucí práce: Jan Klas
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: business intelligence; skladování dat; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business intelligence; data warehousing; bachelor's theses