Elektronický podpis – přehled legislativy ve vybraných zemích EU - Pártl, Tomáš (2006)
Přehled o legislativě jednotlivých vybraných členských států EU v oblasti elektronického podpisu. Vymezení a zhodnocení základních rozdílů jednotlivých legislativ - porovnání je prováděno pomocí určených kritérií. Přehled o základních subjektech na poli elektronického podpisu v jednotlivých státech EU a vývoj legislativy elektronického podpisu v jednotlivých členských státech EU