Elektronický podpis – přehled legislativy ve vybraných zemích EU - Pártl, Tomáš; Toman, Prokop, 1942-; Blechlerová, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Přehled o legislativě jednotlivých vybraných členských států EU v oblasti elektronického podpisu. Vymezení a zhodnocení základních rozdílů jednotlivých legislativ - porovnání je prováděno pomocí určených kritérií. Přehled o základních subjektech na poli elektronického podpisu v jednotlivých státech EU a vývoj legislativy elektronického podpisu v jednotlivých členských státech EU
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: elektronický podpis; zákonodárství; země Evropské unie; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; electronic signatures; legislation; European Union countries; master's theses