Analýza vybraných on-line platebních systémů - Houška, Daniel; Toman, Prokop, 1942-; Valihrach, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Současné alternativní možnosti on-line plateb v prostředí Internetu. Trendy a vývoj v oblasti e-Payment systémů, včetně praktického využití pro účely on-line obchodování v České republice. Důraz je kladen především na systémy kryté zlatem, systém e-gold
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: online systémy; elektronické podnikání; platební styk; Česko; informatika [obor dipl. práce]; elektronický platební styk; diplomové práce; online systems; electronic business; payment; Czechia; master's theses