Analýza problematiky firemní identity - Hatlapa, Tomasz (2006)
Firemní styl, jakožto subsystém firemní identity. Důraz na jeden z prvků firemního stylu – logo. Teoretická východiska při tvorbě firemního stylu s praktickým vnímáním tohoto stylu. Pozornost je věnována detailům jako jsou barvy, křivky, tvary nebo typografie a jejich vnímání. Analýza čtyř konkrétních firemních značek a stručná anketa