Analýza problematiky firemní identity - Hatlapa, Tomasz; Horný, Stanislav, 1955-; Vilímová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Firemní styl, jakožto subsystém firemní identity. Důraz na jeden z prvků firemního stylu – logo. Teoretická východiska při tvorbě firemního stylu s praktickým vnímáním tohoto stylu. Pozornost je věnována detailům jako jsou barvy, křivky, tvary nebo typografie a jejich vnímání. Analýza čtyř konkrétních firemních značek a stručná anketa
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: obchodní značky; identita organizace; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; brand name products; corporate identity; bachelor's theses