Hospodářství Německa a jeho pozice v Evropské Unii - Lošťáková, Eva (2006)
Vývoj ekonomické situace ve Spolkové republice Německo od 50. let 20. století do současnosti s důrazem na politicko-hospodářské principy, které podmínily směřování soudobé SRN. Implemantace subjektivních názorů na danou tematiku