Hospodářství Německa a jeho pozice v Evropské Unii - Lošťáková, Eva; Jeníček, Vladimír, 1932-; Neumann, Pavel, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vývoj ekonomické situace ve Spolkové republice Německo od 50. let 20. století do současnosti s důrazem na politicko-hospodářské principy, které podmínily směřování soudobé SRN. Implemantace subjektivních názorů na danou tematiku
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: hospodářské poměry; ekonomický růst; rozšíření Evropské unie; Německo; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic conditions; economic development; European Union enlargement; Germany; bachelor's theses