Srovnání vybraných poskytovatelů služeb internetu (ISP) v ČR - Dostál, Václav (2006)
Stručný přehled jednotlivých technologií používaných k internetovému připojení. Porovnání nabídek jednotlivých poskytovatelů na našem trhu, za účelem snazší orientace na trhu. Rozdělení jednotlivých poskytovatelů dle technologií a porovnávání hlavně na základě rychlosti a ceny