Srovnání vybraných poskytovatelů služeb internetu (ISP) v ČR - Dostál, Václav; Toman, Prokop, 1942-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Stručný přehled jednotlivých technologií používaných k internetovému připojení. Porovnání nabídek jednotlivých poskytovatelů na našem trhu, za účelem snazší orientace na trhu. Rozdělení jednotlivých poskytovatelů dle technologií a porovnávání hlavně na základě rychlosti a ceny
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: internet; elektronické informační služby; informační technologie; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet; online information services; information technology; bachelor's theses