Vliv moderních IT/ICT na komunikaci ve firmě - Zátková, Lenka; Střížová, Vlasta, 1946-; Pokorný, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Popis komunikačního procesu a jeho náležitostí, stručný popis vývoje IT/ICT a souvisejících změn v systému práce a manažerských pojetí. Seznam a popis nejvýznamnějších současných technologií a jejich přínosů, včetně vývojových trendů této oblasti. Vzájemná konfrontace IT/ICT a komunikace s upozorněním na nejvýraznější změny v procesu komunikace a s nimi souvisejícího lidského jednání a prožívání. Výsledky analýzy způsobů komunikace realizované v nejmenované bance. Zdůvodnění a vysvětlení některých zjištěných jevů a formulace případných návrhů na jejich zlepšení
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: kultura organizace; podnikové informační systémy; informační technologie; komunikační technologie; informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; corporate culture; management information systems; information technology; communication technology; master's theses