Hodnota zákazníka v letecké společnosti - Machalová, Lucie; Král, Bohumil, 1952-; Leciánová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Strategické řízení podniku na základě znalosti celoživotní hodnoty zákazníka. Definice Customer Lifetime Value v souvislosti se strategií podniku, Customer Relationship Managementem a Balanced Scorecard metodologií. Praktická část uvádí příklad stanovení hodnoty, respektive ziskovosti, zákazníka na příkladu letecké společnosti a analyzuje specifika leteckého průmyslu, stanovení kalkulačního vzorce a konkrétní návrhy pro budoucí implementaci, včetně využití výsledků hodnoty zákazníka v řízení společnosti
Vedoucí práce: Bohumil Král
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: letecký průmysl; strategický management; hodnotová analýza; řízení vztahů se zákazníky; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; aircraft industry; strategic planning; value analysis (cost control); customer relationship management; master's theses