Nezaměstnanost v EU - Faráriková, Aneta; Kučerová, Irah, 1959-; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Stručný vývoj nezaměstnanosti na území Evropské unie včetně přehledu snah o její řešení
Vedoucí práce: Irah Kučerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: nezaměstnanost; trh práce; země Evropské unie; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; unemployment; labor market; European Union countries; bachelor's theses