Vietnam vo svetovom hospodárstve - história a súčasný stav - Saktor, Peter; Jakš, Jaroslav, 1937-; Konečný, Čestmír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Geografické a demografické údaje. Historie, vznik Vietnamské socialistické republiky. Restrukturalizace a hospodářská reforma v druhé polovině 80. let. Úloha vlády v reformním období. Zahraniční investice. Boj s chudobou. Zahraniční spolupráce
Vedoucí práce: Jaroslav Jakš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: ekonomické reformy; geografie; demografie; zahraniční investice; mezinárodní spolupráce; Vietnam; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; economic reforms; geography; demography; foreign investments; international cooperation; Vietnam; master's theses