Vývoj cen ropy od devadesátých let dvacátého století - Hampejs, Michal; Adamcová, Lenka; Hnát, Pavel, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vývoj cen ropy od konce dvacátého století do současnosti. Principy fungování ropného trhu. Nejaktuálnější situace na trhu. Možnosti řešení energetického problému v dopravě
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: ropný průmysl; energetické zdroje; ceny; světová ekonomika; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; petroleum industry; power resources; prices; world economics; bachelor's theses