Měnová a finanční krize v JV Asii a její dopad na země regionu - Blažejovská, Martina; Neumann, Pavel, 1956-; Stuchlíková, (Novotná) Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Faktory ekonomického úspěchu zemí jihovýchodní Asie. Příčiny vzniku krize. Překonání finanční a měnové krize
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: ekonomický růst; úspěch v podnikání; finanční krize; měnové krize; Asie jihovýchodní; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic development; success in business; financial crises; currency crises; Asia, Southeastern; bachelor's theses