Odvětví biotechnologií jako potenciál pro růst světového hospodářství - Sobotková, Lenka; Bicanová, Radka; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vvýznam biotechnologických odvětví pro rozvoj světové ekonomiky. Uplynulý vývoj i novodobé trendy. Rozdílný průběh v Evropě, České republice, USA a některých asijských státech. Specifičnost společenských podmínek
Vedoucí práce: Radka Bicanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: biotechnologie; ekonomický růst; světová ekonomika; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; biotechnology; economic development; world economics; bachelor's theses