Vliv kulturních odlišností na obchodní jednání s vietnamskými partnery - Pavlík, Jaroslav (2006)
Stručná charakteristika Vietnamu. Kultura podnikání. Z historie česko-vietnamských vztahů. Předpoklady úspěchu obchodního jednání