Vliv kulturních odlišností na obchodní jednání s vietnamskými partnery - Pavlík, Jaroslav; Gullová, Soňa, 1954-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Stručná charakteristika Vietnamu. Kultura podnikání. Z historie česko-vietnamských vztahů. Předpoklady úspěchu obchodního jednání
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání; kulturní aspekty; kulturní spolupráce; obchodní jednání; obchodní úspěch; Vietnam; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business; cultural aspects; cultural cooperation; negotiation in business; commercial success; Vietnam; bachelor's theses