Přeměna společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost - Antonínová, Klára (2006)
Základní informace o společnosti. Obecné principy přeměny. Přeměna společnosti se zánikem právnické osoby. Přeměna společnosti bez zániku právnické osoby