Přeměna společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost - Antonínová, Klára; Kalinová, Miluše, 1952-; Kropáčová, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Základní informace o společnosti. Obecné principy přeměny. Přeměna společnosti se zánikem právnické osoby. Přeměna společnosti bez zániku právnické osoby
Vedoucí práce: Miluše Kalinová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: obchodní společnosti; společnosti s ručením omezeným; akciové společnosti; komerční právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; corporations; limited partnership; joint-stock companies; master's theses