Postavení Japonska ve světovém obchodu - Vítková, Lucie; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Neumann, Pavel, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce popisuje současné postavení Japonska ve světovém obchodu s důrazem na roky 2000 až 2005. Specifikuje postavení Japonska z hlediska vývozu a dovozu zboží, komerčních služeb, a vývoje HDP. Ekonomické vztahy Japonska s Českou republikou
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod; zahraniční obchod; mezinárodní hospodářské vztahy; Japonsko; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; international trade; foreign trade; international economic relations; Japan; bachelor's theses