Tádžikistán - možnosti rozvoje na počátku nového tisíciletí - Horáček, Vojtěch; Adamcová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce se zabývá ekonomickými změnami v Tádžikistánu po rozpadu Sovětského svazu. Analyzuje jednotlivé problémy spojené s transformací ekonomiky a nastiňuje možný budoucí hospodářský vývoj
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2006
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářské poměry; vnitřní politika; Tádžikistán; země Společenství nezávislých států; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic conditions; internal policy; Tajikistan; CIS countries; bachelor's theses