Metriky IS/IT - Smrček, Martin; Zámečníková-Rydziová, Jana; Klíma, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Nezbytnost metrik. Metodiky řízení IS/ICT. Měření nákladů IS/ICT
Vedoucí práce: Jana Zámečníková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: měřicí systémy; podnikové informační systémy; Balanced Scorecard; informační management; bakalářské práce; informační a komunikační technologie; measuring systems; management information systems; Balanced Scorecard; information management; bachelor's theses; information and communication technology; informatika [obor bakal. práce]