Zaměstnanost v cestovním ruchu v České republice - Lukešová, Lenka (2006)
Význam cestovního ruchu. Možnosti zjišťování zaměstnanosti v cestovním ruchu. Statistiky Světové cestovní a turistické rady. Charakteristika úrovně mezd v odvětví cestovního ruchu