Zaměstnanost v cestovním ruchu v České republice - Lukešová, Lenka; Jarolímková, Liběna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Význam cestovního ruchu. Možnosti zjišťování zaměstnanosti v cestovním ruchu. Statistiky Světové cestovní a turistické rady. Charakteristika úrovně mezd v odvětví cestovního ruchu
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: cestovní ruch; ekonomika cestovního ruchu; zaměstnanost; odměňování; Česko; cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; economics of tourism; employment; compensation; Czechia; bachelor's theses