Finančná analýza a plánovanie ďalšieho rozvoja firmy MIOR, s.r.o. - Oravcová, Andrea (2006)
Finanční analýza firmy pomocí poměrových ukazatelů. Hodnocení finančního zdraví pomocí bonitního modelu. Sestavení plánovaných finančních výkazů