Finančná analýza a plánovanie ďalšieho rozvoja firmy MIOR, s.r.o. - Oravcová, Andrea; Marinič, Pavel, 1955-; Soták, Mikuláš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Finanční analýza firmy pomocí poměrových ukazatelů. Hodnocení finančního zdraví pomocí bonitního modelu. Sestavení plánovaných finančních výkazů
Vedoucí práce: Pavel Marinič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podnikový management; finance podniku; strategický management; Slovensko; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; industrial management; business finance; strategic planning; Slovakia; master's theses