Vztahy ceny bydlení a ekonomických ukazatelů - Pova, Patrik (2006)
Státní zásahy do ekonomiky a jejich souvislost s cenou bydlení. Intenzita vztahů mezi ekonomickými ukazateli a ukazateli ceny bydlení. Jakým způsobem ovlivňuje stát ekonomické aspekty a aspekty bydlení. Statistické porovnání vztahů mezi jednotlivými ukazateli a modelování vzájemného ovlivňování těchto ukazatelů