Vztahy ceny bydlení a ekonomických ukazatelů - Pova, Patrik; Toth, Petr, 1962-; Černý, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Státní zásahy do ekonomiky a jejich souvislost s cenou bydlení. Intenzita vztahů mezi ekonomickými ukazateli a ukazateli ceny bydlení. Jakým způsobem ovlivňuje stát ekonomické aspekty a aspekty bydlení. Statistické porovnání vztahů mezi jednotlivými ukazateli a modelování vzájemného ovlivňování těchto ukazatelů
Vedoucí práce: Petr Toth
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: bytová politika; trh bydlení; cenová politika; ekonomické ukazatele; regionální rozdíly; Česko; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; cena bydlení; diplomové práce; housing policy; housing market; price policy; economic indicators; regional disparities; Czechia; master's theses