Současná ekologická politika - Tachecí, Petra; Jeníček, Vladimír, 1932-; Kučerová, Irah, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Dosavadní vývoj ekologické politiky a pokus odpovědět na otázky kolem schopnosti současné ekologické politiky odvrátit hrozící ekologickou katastrofu a přimět společnost k efektivnímu uplatňování udržitelného rozvoje. Environmentální problémy, mezinárodní ekologické organizace, nástroje i překážky ekologické politiky
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: environmentální politika; udržitelný rozvoj; mezinárodní smlouvy; mezinárodní instituce a organizace; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; environmental policy; sustainable development; international treaties; international institutions and organizations; bachelor's theses