Současné reformní procesy v Rakousku - Koukalová, Klára (2006)
Nezbytnost přijímání reforem v Rakousku i v Evropě. Maastrichtská konvergenční kritéria, Pakt stability a růstu a Lisabonské strategie a její revize. Reformy, které byly v posledních pěti letech v Rakousku přijaty. Jejich dopad na rakouské hospodářství. Důraz je kladen na penzijní reformu, reformu zdravotnictví a státní správy a daňovou reformu z roku 2005