Současné reformní procesy v Rakousku - Koukalová, Klára; Hitzgerová, Gabriela, 1944-; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Nezbytnost přijímání reforem v Rakousku i v Evropě. Maastrichtská konvergenční kritéria, Pakt stability a růstu a Lisabonské strategie a její revize. Reformy, které byly v posledních pěti letech v Rakousku přijaty. Jejich dopad na rakouské hospodářství. Důraz je kladen na penzijní reformu, reformu zdravotnictví a státní správy a daňovou reformu z roku 2005
Vedoucí práce: Gabriela Hitzgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: Evropská unie; veřejné finance; hospodářská politika; ekonomické reformy; Rakousko; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public finance; economic policy; economic reforms; Austria; bachelor's theses