Vývoj zahraničně obchodní politiky ČR v souvislosti se vstupem do Evropské unie - Peca, Ondřej (2006)
Hlavní změny v zahraničně obchodní politice České republiky po přistoupením k Evropské unii. Komparace s politikou v předvstupním období. Dopady našeho vstupu na podnikatelský sektor