Vývoj zahraničně obchodní politiky ČR v souvislosti se vstupem do Evropské unie - Peca, Ondřej; Karpová, Eva; Kučerová, Irah, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Hlavní změny v zahraničně obchodní politice České republiky po přistoupením k Evropské unii. Komparace s politikou v předvstupním období. Dopady našeho vstupu na podnikatelský sektor
Vedoucí práce: Eva Karpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: Evropská unie; mezinárodní hospodářské vztahy; zahraniční obchod; obchodní politika; rozšíření Evropské unie; Česko; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; international economic relations; foreign trade; commercial policy; European Union enlargement; Czechia; bachelor's theses