Komunikační strategie v cestovním ruchu Krajského úřadu Středočeského kraje - Krausová, Lucie (2006)
Obecná tvorba komunikační strategie v cestovním ruchu. Komunikační strategie v cestovním ruchu Krajského úřadu Středočeského kraje, její zhodnocení a porovnání s vlastním návrhem