Komunikační strategie v cestovním ruchu Krajského úřadu Středočeského kraje - Krausová, Lucie; Jarolímková, Liběna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Obecná tvorba komunikační strategie v cestovním ruchu. Komunikační strategie v cestovním ruchu Krajského úřadu Středočeského kraje, její zhodnocení a porovnání s vlastním návrhem
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: marketingová komunikace; Středočeský kraj (Česko : 2000-); cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; komunikační strategie; bakalářské práce; communication in marketing; Středočeský kraj (Czechia : 2000-); Central Bohemian Region (Czechia : 2000-); bachelor's theses