Japonsko v novém tisíciletí - Machačová, Romana; Neumann, Pavel, 1956-; Stuchlíková, (Novotná) Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Novodobá historie Japonska - úspěšný poválečný vývoj a krize 90. let. Práce je zaměřena zejména na ekonomický vývoj, vývoj nezaměstnanosti, hospodářskou a zahraniční politiku Japonska po roce 2000, analyzuje hlavní změny a reformy, které probíhají v novém tisíciletí, a to v důsledku dosavadního vývoje. Nové problémy a trendy, které se v Japonsku v posledních letech vyskytují
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: hospodářská politika; hospodářské dějiny; zahraniční obchod; ekonomický růst; Japonsko; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic policy; economic history; foreign trade; economic development; Japan; bachelor's theses