Mezinárodní strategie obchodního řetězce Carrefour vývoj na českém maloobchodním trhu - Neuwirthová, Daniela (2006)
Analýzat měnících se podmínek v oblasti maloobchodu. Změny a nové vývojové trendy na příkladu českého maloobchodního trhu a francouzského distribučního řetězce Carrefour, který letos opouští český trh. Distribuční prostředí, vývoj maloobchodu ve světě a v České republice a konkurenční boj distribučních řetězců v České republice