Mezinárodní strategie obchodního řetězce Carrefour vývoj na českém maloobchodním trhu - Neuwirthová, Daniela; Machková, Hana; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Analýzat měnících se podmínek v oblasti maloobchodu. Změny a nové vývojové trendy na příkladu českého maloobchodního trhu a francouzského distribučního řetězce Carrefour, který letos opouští český trh. Distribuční prostředí, vývoj maloobchodu ve světě a v České republice a konkurenční boj distribučních řetězců v České republice
Vedoucí práce: Hana Machková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: maloobchod; spotřebitelské chování; nakupování; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; obchodní strategie; obchodní řetězce; diplomové práce; retail trade; consumer behavior; shopping; master's theses