Problematika ochrany životního prostředí EU v globálním kontextu - Kernerová, Lenka; Hitzgerová, Gabriela, 1944-; Konečný, Čestmír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Problematika ochrany životního prostředí EU v globálním kontextu, definice globálních problémů, Strategie trvalé udržitelnosti, Agenda21, Rio Agenda, politika ŽP ČR z hlediska závazků přijatých vstupem do EU, přeshraniční spolupráce v oblasti ochrany životního prostředí
Vedoucí práce: Gabriela Hitzgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Evropská unie; Natura 2000 (soustava chráněných území); Agenda 21 (program); ochrana životního prostředí; globální problémy životního prostředí; udržitelný rozvoj; environmentální politika; přeshraniční spolupráce; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; environmental protection; global environmental change; sustainable development; environmental policy; transborder cooperation; master's theses