Licence na předměty průmyslového vlastnictví v rámci mezinárodního obchodu - Bureš, Jan (2006)
Právo duševního vlastnictví a právo průmyslového vlastnictví. Licenční smlouva k předmětům průmyslového vlastnictví a její specifické znaky v mezinárodním obchodě. Vztah k právu hospodářské soutěže a úprava mezinárodních smluv