Licence na předměty průmyslového vlastnictví v rámci mezinárodního obchodu - Bureš, Jan; Jakl, Ladislav, 1933-2021; Špindler, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Právo duševního vlastnictví a právo průmyslového vlastnictví. Licenční smlouva k předmětům průmyslového vlastnictví a její specifické znaky v mezinárodním obchodě. Vztah k právu hospodářské soutěže a úprava mezinárodních smluv
Vedoucí práce: Ladislav Jakl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: průmyslové vlastnictví; mezinárodní obchod; právo duševního vlastnictví; licenční smlouvy; komerční právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; industrial property; international trade; intellectual property law; license agreements; master's theses