Evropský patentový systém - Machová, Tereza (2006)
Vývoj evropského patentového systému v návaznosti na celosvětový systém patentové ochrany. Evropským patentový systém, který je kromě národních právních řádů tvořen Evropskou patentovou úmluvou a zamýšleným komunitárním patentem. Aktuální problémy se zaváděním patentu Společenství a jeho budoucnost