Evropský patentový systém - Machová, Tereza; Jakl, Ladislav, 1933-2021; Černý, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vývoj evropského patentového systému v návaznosti na celosvětový systém patentové ochrany. Evropským patentový systém, který je kromě národních právních řádů tvořen Evropskou patentovou úmluvou a zamýšleným komunitárním patentem. Aktuální problémy se zaváděním patentu Společenství a jeho budoucnost
Vedoucí práce: Ladislav Jakl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: patentové právo; mezinárodní právo; evropské právo; harmonizace práva; patenty; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; patent laws and legislation; international law; European law; harmonization of laws; patent licenses; master's theses