Finanční analýza podniku - Hrášek, Petr (2006)
Hodnocení finanční struktury malého podniku. Aparát finanční analýzy se zaměřením na malý podnik. Stav malých a středních podniků v ČR, odvětví ve kterém se zvolený podnik nachází a aplikace teoretických znalostí na zvolený podnik. SWOT analýza. Návrhy na možné uplatnění firmy do budoucna